op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
mooie-vlinder-2-360801a.7.jpg

28 juli 2015

Het goed voelde om daar te zijn.

Lieve mensen van Ambulancewens,

Zondag 19 juli hebben jullie mogelijk gemaakt dat mijn vriendin, Madeleine Blom, vanuit Delft naar 'Bosch en Duin' in Scheveningen kon om haar vader, Arie Blom, voor de laatste keer te ontmoeten. Een hele bijzondere middag, haar vader is in haar bijzijn (en de rest van de familie) overleden. Een heel treurig moment uiteraard maar zij gaf later aan dat het goed voelde om daar te zijn.

Vandaag (maandag 27 juli) is haar vader in Den Haag gecremeerd en wederom hebben jullie het transport van haar naar het crematorium uitstekend verzorgd. Ondanks haar zeer slechte conditie heeft ze de ceremonie in vol bewustzijn kunnen meemaken en samen met haar broers op respectvolle manier afscheid kunnen nemen van haar vader. Een mooi moment die mij de rest van m'n leven bij zal blijven!

Ik wil Stichting Ambulancewens en in het bijzonder de 4 vrijwilligers die de transporten verzorgden bedanken voor hun fantastische inzet. Het transport zelf, maar vooral de gedachte dat er constant 2 deskundige mensen bij haar zijn om het in goede banen te leiden, was erg belangrijk om deze beide bezoeken tot een goed einde te brengen. Ze toonden veel deskundigheid, geduld en er was ook een lach. Eigenlijk het belangrijkste van alles.

Dank u, dank u en ga lang door met dit belangrijke werk!

Bert Hoogendoorn.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens