op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_2838a.jpg

25 juni 2015

Hele waardevolle tijd!

Onze moeder en oma, Arry Versteeg-Balk heeft ruim 32 jaar in Zuid-Spanje gewoond en is daar eind april in een redelijke conditie weggegaan met het idee dat ze in juni weer terug zou keren. Maar haar gezondheid (laatste stadium longemfyseem) is in de tussentijd zodanig verslechterd dat ze van de artsen niet meer mocht vliegen. Spanje bleef een los eindje en ze had zó graag nog één keer daar naartoe gegaan om afscheid te nemen van haar vrienden en van de plek waar ze zo gelukkig is geweest. Dank zij Stichting Ambulance Wens is haar wens in vervulling gegaan. Op 18 juni vertrok de ambulance om 06.00 uur vanuit Heemstede met aan boord niet alleen Arry, maar ook dochter Marjan en enige kleindochter Carmen en Joop en Rob, de twee chauffeurs. Om 21.15 kwamen zij aan in San Sebastian, net over de Spaanse grens, en hebben zij 's avonds laat op een terrasje heerlijke tapas gegeten en overnacht in een prima hotel. De volgende ochtend na het ontbijt zijn ze weer op pad gegaan en reden precies 12 uur later Playamar (nabij Torremolinos) binnen, waar al een heel ontvangstcomité (waaronder dochter Francis die daar woont) op Arry stond te wachten en waar menig traantje werd gelaten. De dank van de familie is groot. Héél groot. Niet alleen willen wij de Stichting bedanken, maar zeker ook de chauffeurs Joop en Rob, die voor altijd onlosmakelijk deel van deze bijzondere reis zullen blijven uitmaken. Zij zijn ondertussen alweer op de terugweg, terwijl wij nog tien dagen met elkaar mogen genieten van een hele waardevolle tijd!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens