op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_8721a.jpg

23 juni 2015

Fantastisch!

Vrijdag 5 juni was het dan zover. Het weekend waar we al een aantal weken met spanning naar uitkeken. Het weekend waarvan we wisten en weten dat dit een van de laatste keren zal zijn dat we met z’n zessen bij elkaar zijn voor meer dan een avond, paar uur of kort moment.

Een dag eerder, donderdag 4 juni, kwam mijn moeder na een week terug uit het ziekenhuis, herstellende van een akelige complicatie en met een geplaatste darmsonde. Tot het laatste moment bleef het spannend of mama het weekend aankon, en het is gelukt!

Klokslag twee uur kwam de vrolijk gekleurde ambulance de straat in en kon moeders ingesnoerd en wel beginnen aan ons weekendje weg. De twee uiterst vriendelijke ambulance vrijwilligers wisten mijn moeder, maar ook ons, op het gemak te stellen en reden in alle rust van Heemstede naar Lunteren. Elke verkeersdrempel werd maximaal zachtjes genomen, en na een rit van bijna 2 uur kwamen we aan op plaats van bestemming.

Om het weekend in een woord proberen samen te vatten zou een onmogelijke opgave zijn, maar wat hebben wij het fantastisch gehad! Mede dankzij de inzet van stichting ambulance wens is onze laatste wens in vervulling gegaan. Het grote genieten was dit weekend in Lunteren en werd door ons gedaan. Een flinke lach, een grote traan, flauwe humor, muziekmaken, bbq-en, jacuzzi het kon allemaal niet op. Een enorm intense ervaring om te delen met vader, zus, zwagert, vriendin maar vooral met moeder.

Zondag was de terugrit net zo goed als de heenrit. Twee andere fantastische vrijwilligers kwamen mooi op tijd en namen alle tijd en rust om mijn moeder weer goed in de ambulance te krijgen. Wederom werd elke drempel en bocht op zijn maximaal zachts genomen, iets wat voor mijn moeder erg belangrijk is vanwege haar pijnklachten.

Wij kijken met zijn zessen terug op misschien wel het mooiste weekend wat we beleefd hebben. Het is een dankbare en dierbare herinnering geworden die mede mogelijk is gemaakt door stichting ambulance wens. Fantastisch!

Sjoerd en Dieuwke

Annelieke en Tom

Sytse en Mieke

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens