op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
fb_img_1431248698872.jpg

4 juni 2015

Onze eigen Moederdag

Onze moeder kreeg in januari jl. de uitslag longkanker met een kleine genezingskans van 30 procent ze was gelijk heel resoluut. Ze wilde geen zware chemobehandelingen waar ze alleen maar zieker van zou worden. Omdat ze alleen woonde en ze heel angstig was is ze vrij snel naar de hospice gegaan. Daar hoorden we van de coördinatrice van de Stichting Ambulancewens. Toen we haar vroegen wat ze nog graag zou willen, zei ze: 'nog één keer met z'n allen naar een pannenkoekenrestaurant om daar met z'n allen lekker te eten en samen te zijn. Dus we hebben de wens ingediend en op 9 mei jl. (onze eigen Moederdag) zijn we met z'n allen (kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen) gaan eten bij pannenkoekenrestaurant Oosterpark in Ridderkerk. Met onze moeder in haar ambulancebed aan het hoofd van de l-vormige tafel, zodat ze al haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen kon overzien. Ze vond het heerlijk en heeft zelfs nog gesmuld van een pannenkoek, cappuccino en ijs als toetje. Het was een dag met een lach en een traan, maar gek genoeg ook gewoon nog gezellig. Heel bijzonder! Ze heeft ervan genoten om nog één keer met z'n allen samen te zijn en ook haar kado's aan de 6 kleinkinderen en 3 achterkleindochters te geven, heel mooi! Op de terugweg naar de hospice kregen we als 'kers op de taart' nog een toeristische route door het oude centrum van Dordrecht. Dit was voor een geboren en getogen Dordtse natuurlijk een geweldige belevenis! Terug in de hospice raakte ze niet uitgepraat, tegen ieder die het maar horen wilde vertelde ze keer op keer over de geweldige dag die ze had meegemaakt, super! Op 20 mei is ze overleden, dus we zijn heel blij dat we dit nog met haar hebben mogen doen; deze dag staat in ons geheugen gegrift! Daarom, nogmaals, heel heel erg bedankt mannen (ben helaas niet goed geweest in het onthouden van jullie namen, sorry), het was gewéldig om onze moeder zo te zien genieten!!

Namens de hele familie van mevrouw W.J. Wanner

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens