op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
mooie-vlinder-2-360801a.5.jpg

3 juni 2015

Het was heerlijk mijn zoon in de armen te sluiten!

Mijn vraag een Stichting Ambulance Wens Nederland was, kunnen jullie mij naar mijn zoon brengen, ik ben terminaal met darmkanker en mijn zoon ligt nu in het ziekenhuis na een ongeluk met zijn mountainbike.

Mijn zoon kreeg het ongeval op 16-5-2015 en ik mijn diagnose op 28-3-2015. Het is dan dat je in een naar hoekje zit en daar kan je dan niks aan doen. Maar de hulp die ik en mijn gezin hebben gekregen van de Stichting Ambulance Wens Nederland was uitmuntend.

Ik had eerst een andere stichting gebeld maar die waren nogal kort van antwoorden, 'mevrouw kunt u zitten? ja ik kan zitten. Dan kunt u ook met een taxi' kort maar krachtig. Tja dat ik dat niet kan werd niet gecontroleerd, ik werd afgewezen!!!

Helemaal overstuur was ik en wist niet meer wat te doen.

Door een verzorgster die hier kwam zijn we toch doorgegaan en hebben een ander nummer gebeld. Deze mensen reageerde direct heel anders, vriendelijk en aardig en die wilde mij wel naar mijn zoon brengen.

Dit bleek de juiste stichting te zijn die als enige al ruim 8 jaar terminale patiënten helpt en dit ook nog eens prodeo doen, Stichting Ambulance Wens Nederland dank je wel.

Het was heerlijk om mijn zoon in de armen te sluiten, de rust is weer gekeerd en hij is thuis en het gaat nu goed met hem.

Dikke knuffel voor wat jullie doen.

Sonja van Eijk van Daatselaar en gezin.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens