op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
ambulance_wens.jpg

19 mei 2015

Het gaf mij zo`n enorme energie

Die vrijdag ervoor plotseling opgenomen in het ziekenhuis te Harderwijk, dinsdags was het stabiel en mocht ik gelukkig weer naar huis. Het werd een bijzondere terugreis want ik werd opgehaald door Stichting Ambulance Wens, via Baarn zou ik naar mijn huis in Ermelo gebracht worden. Pas in Baarn, toen ik voor de Waldheim-Mavo stond realiseerde ik mij dat het de school van mijn kleindochter was. Het was immers de dag van het eindoptreden van de theaterklas, genoten van de uitvoering van High School Musical, met haar in de hoofdrol! Het gaf mij zo`n enorme energie dat ik zelfs nog kon en mocht blijven kijken naar het examenoptreden van de klas daarna.

Na het optreden heerlijk geknuffeld met mijn familie en mijn kleindochter in de bloemetjes gezet. Eenmaal buiten was het donker, ook daar nog even genoten van alles wat er om mij heen gebeurde. De reis werd vervolgd, op weg naar huis. Wat heb ik ontzettend genoten van dit onverwachtse en bijzondere uitje!

Stichting Ambulance Wens, BEDANKT! Ik ben een man van weinig woorden maar geniet nog steeds na.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens