op dit moment 19258 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_3077.jpg.jpg

28 april 2015

Hoek van Holland

Mijn moeder is 22 april met jullie mee naar Hoek van Holland geweest. Haar wens was dat zij op de pier van Hoek van Holland naar het strand kon kijken en lekker met ons een patatje zou eten, hier zit namelijk een lang verhaal achter. Mijn oma was ook altijd helemaal gek op Hoek van Holland, 1 dag voor het overlijden van mijn oma zijn wij samen met mijn oma toen nog naar Hoek van Holland geweest en net als mijn moeder had ze zo verschrikkelijk genoten. Helaas is ze de dag erna overleden. Daarom heeft de pier van Hoek van Holland een hele speciale en mooie betekenis voor ons en wilde mijn moeder daarom nog heel graag een keer naar Hoek van Holland. Ze heeft verschrikkelijk genoten en nu nog steeds kan ze haar geluk niet op en verteld ze aan iedereen hoe mooi het was en hoe ze het zo naar haar zin had. Ook namens ons allemaal (mijn vader en moeder en ik zelf) onze complimenten voor de vrijwilligers ! Zij waren de hele tijd zo verschrikkelijk lief en zorgzaam voor mij moeder. Wij hebben met ons 3en verschrikkelijk genoten en dit was echt een dag om nooit meer te vergeten.

Met vriendelijke groet,

Floor van der Maat ,Ciska van der Maat, Rianne van der Maat

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens