op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.85.jpg

30 januari 2015

Nooit meer vergeten

Lieve mensen van Stichting Ambulance Wens, vooral Pim en Annemiek.

Wat hebben wij nog mogen en kunnen genieten van deze dag waarin onze man, vader en opa in het zonnetje werd gezet. Al vroeg in de ochtend vertrokken wij met regen naar Heerhugowaard voor de wens van opa met kleinzoon. Om samen toch nog te kunnen Ferrari-rijden! Om 12 u toen de koffie op was, kwam Ferry van ferraririjden.nl, met een Ferrari Spider 360 voorrijden. Annemiek en Pim hebben pa goed geholpen door de zeer lage zit in de ferrari, om lekker te kunnen zitten, zonder al teveel pijn. Toen de motoren waren gestart, kregen we toch wel even de kriebels, gaat dit allemaal wel goed? Ach, voor het afgesproken half uurtje moet dit toch wel lukken? Je bent toch bezorgd... De kriebels werden erger toen na een klein uurtje pa en Ferry nog niet terug waren! Er zal toch niets gebeurd zijn...?

Maar wat schets onze verbazing dat Ferry en pa kwamen terugrijden in een knalgele Lamborghini !!!! Ferry was zo enthousiast over de wens van pa, dat hij zijn vrouw heeft opgebeld om de 'Lambo" klaar te zetten. samen hebben ze pa overgezet in de Lambo en zo nog een rondje extra gedaan! Die lach op pa's zijn gezicht toen hij terugkwam, zal ik nooit vergeten. Pim en Annemiek hebben nadat er veel foto's zijn gemaakt, pa weer goed geholpen om lekker op de brancard te liggen en uitrusten van deze enorme ervaring.

Grote kleinzoon(19) wensindiener, heeft daarna nog een ronde zelf kunnen rijden. En kleinste kleinzoon (6) mocht ook nog een rondje mee om de kerk. Na de groepsfoto hebben we afscheid genomen van Ferry en we zijn verder gegaan naar Volendam. Omdat pa zo moe was, heeft hij liggend op de brancard toch nog kunnen genieten van mooi Volendam. Pim heeft zijn ambu lekker centraal geparkeerd en regelde wel een restaurantje waar we zo met de brancard in konden en hebben genoten van een lekkere erwtensoep! Heerlijk, we hebben gezellig gekletst en door de dag heen zag ik ma ook ontspannen. Omdat ze de zorg voor pa even kon loslaten door de goede zorgen van Pim en Annemiek. Na de late lunch, werd het tijd om terug te gaan naar Winterswijk. Toch een rit van toch 2 1/2 uur voor de boeg. Thuis aangekomen, zijn er nog wat tips en trucs besproken om het voor pa en ma wat makkelijker te maken. Deze zijn ook goed ontvangen. Pim en Annmiek we hebben jullie in ons hart gesloten. Deze dag gaan wij echt nooit meer vergeten. Onze dank is enorm groot!!!

Liefs, Remco en Sabine

Dreams are only dreams until you wake up and they get real

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens