op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_2791.jpg.jpg

27 januari 2015

Pappa heeft intens genoten

Zaterdagochtend om 07.00 werd pappa met de Wens Ambulance opgehaald voor de reis naar Terschelling. 2 vriendelijke en behulpzame mannen, Jan en Pim hebben ons hierbij begeleid. Om 09.55 hadden wij de boot (de MS Friesland) van Harlingen naar Terschelling. Mede dankzij de inzet van Jan en Pim en het behulpzame personeel van Rederij Doeksen ging de heenreis zonder problemen. Eenmaal aangekomen hebben de mannen ons naar ons eigen huis aldaar gebracht en pappa om zijn bed geïnstalleerd. Het was een grote wens om nog eenmaal over het strand te rijden. Jan en Pim hebben op Terschelling contact gezocht met het ambulance personeel. Om 15.00 is hij met de ambulance opgehaald en zijn zij van West-Terschelling naar Oosterend gereden, daar nog gezellig wat gedronken in het Heartbreak Hotel met alle familie en vrienden die mee waren en de begeleiders. Daarna is hij met open klep (en de verwarming op standje warm) teruggereden naar West. De volgende dag hebben wij met Jan en Pim nog een laatste rondje over het eiland gereden en om 12.30 voer de boot weer terug naar Harlingen. Ook daar heeft het personeel van Doeksen ons weer uitstekend begeleid en verzorgd. Wij willen jullie heel hartelijk danken voor alle moeite en energie die deze reis heeft mogelijk gemaakt! Pappa heeft intens genoten en goed afscheid kunnen nemen van het eiland!

Nogmaals heel hartelijk dank en wij zullen jullie stichting bij iedereen onder de aandacht brengen zodat jullie dit mooie en dankbare werk kunnen voortzetten!

Groet, Mariëtte van Buuren - den Toom

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens