op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
12.1.jpg

16 januari 2015

Mooi voor mamma

Hallo fantastische bestuur en groep vrijwilligers en voor ons Ilse en Arjan.

Wij zijn dinsdag opgehaald door jullie ambulance door 2 super lieve zorgzame vrijwilligers Ilse en Arjan en gelijk vanaf de eerste minuut klikte het tussen ons 4tjes. Ze kwamen binnen en maakte kennis en vroegen aan mamma wat ze graag wilde gaan doen. Mam vertelde dat ze naar Margraten in Limburg toe wilde naar de Amerikaanse begraafplaats en direct reageerde de vrijwilligers dat ze dat fantastisch vonden want daar wilde ze altijd wel een keer heen en wilde ze wel met ons naartoe dus voor ons allemaal was het een leuke rit. Ze zijn toen moeder gaan inpakken en gaan verzorgen zodat we konden vertrekken met de Ambulance op naar Limburg en wat een lol hadden we met Ilse en Arjan. Op Margraten kregen we bij uitzondering zelfs toestemming om met de ambulance het terrein op te mogen dat was nog nooit gebeurt en de grote amerikaanse beheerder kwam zelf helpen. We hebben onze graven kunnen bezoeken en nog een hele ronde over het terrein gemaakt met de auto dit was super mooi voor mamma en hadden wij niet verwacht.

Bij aankomst in Hotel vd Valk in Heerlen waar we overnachtte hadden we een prachtige grote kamer en savonds zijn we heerlijk met zn viertjes gaan eten. Wat een plezier hadden we samen. Ik heb mam die dag zo zien glimlachen dat deed ze al weken/maanden niet meer van de pijn en ziekte. De 2e dag vertrokken we naar de Ardennen en bij overleg hoe we zouden rijden noemde we nog een naam van een stad en hup Arjan onze chauffeur riep dan rijden we daar ook even langs. Alleen hadden we dat nou maar niet gedaan haha want door die extra km's kwamen we in een fiks pak sneeuw terecht maar we hebben wel super genoten. Het was wel erg zwaar en super goede rij kunsten van Arjan om ons zo veilig door dat slechte weer bij Malmedy te loodsen want menig auto schoot de weg af. De bergen daar zijn soms stukken 10 % of 12 % en dan met zulke sneeuw dat is niet fijn. Om 10 uur dinsdag stonden ze hier voor de deur en om 17 uur woensdag kwamen we weer thuis maar wat waren het 2 onvergetelijke dagen die voor altijd in mijn (dochter) herinnering gegrift zal staan. IK ben jullie altijd dankbaar voor dit want alles kon en niets was te gek. Zelfs onderweg een tankstation ingaan met een brancard deden ze alsof het een normaal iets was. Iedereen keek ons aan van wat doe jij nou en Arjan zei nee hoor wij gaan daar koffie drinken en dat gaf ons zo een fijn en gezellig gevoel dat je echt een dagje op stap bent en even alle zorgen kan vergeten waar je mee te maken hebt. Dus bij deze als eerste geweldige dank aan Ilse en Arjan voor het 2 dagen verzorgen van ons en die dagen zo geweldig maken en ten tweede aan de stichting dat die dit allemaal mogelijk maken. Bijgevoegd nog een paar mooie foto's door ons allen gemaakt.

Groeten Mieke en Esmeralda Groothuis (Enschede)

PS Er zit 1 foto bij van Arjan was grapje in Lac de la gileppe. Daar zaten we belgische wafels te eten we moesten in het frans bestellen dus met veel lol gedaan en genoten van het uitzicht en hij nam in een 1x een hap van de wafel vol slagroom en daar maakte Ilse die foto van waardoor wij allemaal dubbel lagen van het lachen.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens