op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
8.10.jpg

12 januari 2015

Bezoek strand Noordwijk

Lieve mensen van Stichting Ambulancewens,

Op 4 januari hebben wij met onze moeder Riet Westerburger een onvergetelijke dag mogen beleven aan het strand van Noordwijk. Mijn moeder heeft sinds haar ziekte bekend werd aangegeven nog graag een laatste keer het strand te willen bezoeken. Met behulp van jullie stichting is deze wens uitgekomen. Het was een fantastische dag, niet alleen voor moeder, maar ook voor alle kinderen en kleinkinderen die moeder vergezelden. Geweldige begeleiding van Thijs en Carolien, mooi weer, een woeste zee en een heerlijke lunch in een strandtent. Het was perfect en mijn moeder geniet er nog steeds van.

Het is geweldig dat er mensen zijn die zich inzetten om in tijden van groot verdriet een beetje geluk te geven. Sterker nog, mensen nog gewoon een leuke dag te bezorgen! Een dag met een lach en een traan, een blijvende herinnering voor de familie.

Naast een mooi geschenk aan moeder hebben wij als kinderen een mooie plek gekregen waar we nog eens met elkaar naar terug kunnen keren. Dat is voor ons van onschatbare waarde.

Namens mijn moeder, kinderen en kleinkinderen wil ik jullie enorm bedanken. Speciale dank gaat uit naar Thijs en Carolien. Op 4 januari hadden we er voor een dagje twee familieleden bij..........

"Keep up the good work"!

Wil Westerburger

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens