op dit moment 20730 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20141228_183305_resized.jpg.jpg

12 januari 2015

Nooit vergeten

Beste Hans en Henk ik wil jullie bedanken voor de mooie dagen, jullie hebben wat ik voor onmogelijk hield mogelijk gemaakt ik weet niet hoe ik dank je wel moet zeggen. Dat is niet genoeg ik ga sterven maar nu als een gelukkig en tevreden mens zo lang ik nog leef draag ik jullie in mijn hart mee. Ik zal jullie nooit vergeten jullie waren grandioos echt waar gouden hand druk zoveel handen zijn in de wereld niet meer dan dat hebben jullie van de stichting verdient. Ik ben nog aan het genieten voldaan moe maar blij en tevreden, ik ben sponsors aan het zoeken en mijn vrienden doen allemaal mee voor bedrijven een potje neer te zetten en geld voor de stichting ambulance wens. Ik wens jullie allemaal fijne jaarwisseling en een gezond 2015 met een hoop sponsors .

Veel liefs Diny Martijn Boltjes

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens