op dit moment 21914 wensen vervuld 1679 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
mooie-vlinder-2-360801a.3.jpg

8 januari 2015

Fantastische ervaring

Vandaag, 6 januari 2015 word ik stipt om half 4 opgehaald door 2 vriendelijke vrijwilligers, die mij in de ambulance naar het Rijksmuseum in Amsterdam brengen. Daar aangekomen wachten we totdat alle bezoekers vertrokken zijn en hebben we de eregalerij helemaal voor onszelf. Ik en mijn gezin worden door Mirjam rondgeleid, die ons van alles vertelt over de Nachtwacht en alle ander beroemde schilderijen. Wat een fantastische ervaring om op deze manier door zo'n prachtig museum gereden te kunnen worden. Door mijn ziekte ben ik bedlegerig en heb ik heel erg genoten van de mooi gerestaureerde plafonds van het Rijksmuseum, zo had ik n museum nog nooit bekeken. Ik heb er enorm van genoten en vond service, de gastvrijheid en deskundigheid heel erg prettig, zowel wat betreft het ambulance- als het museumpersoneel. Echt voor iedereen aan te raden. Nogmaals heel veel dank voor een heerlijke middag.

Met vriendelijke groeten,

Frans Kerkhoff

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens