op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.96.jpg

3 januari 2015

Nog eenmaal thuis

Lieve mensen van de Stichting Ambulancewens,

Namens Nouskha (12-jarige dochter van Egbert) en de rest van de familie willen wij jullie, en met name Angelique en Pim, ontzettend bedanken voor het vervullen van de laatste wensen van mijn broer Egbert die op 9 december jl. op 59-jarige leeftijd overleden is. Op maandag 24 november hebben jullie ervoor gezorgd dat hij nog eenmaal een aantal voor hem waardevolle en memorabele plekken in Den Helder en Wieringen kon bezichtigen en bezoeken. Daarna ging zijn allergrootste wens in vervulling, - na een plotselinge maandenlange opname in ziekenhuis, verzorgingshuis en hospice - nog eenmaal thuis de avond en nacht doorbrengen in zijn eigen huis met Nouskha, hondje Kees en kater Balou. Door de fantastische ondersteuning en verpleegkundige hulp van Angelique en Pim werd dit mogelijk. Na een erg gezellige avond met de buurtjes en familie heeft Egbert een prima nacht doorgebracht samen met Nouskha, de huisdieren en zijn zussen op matrassen op de grond in de woonkamer. Toen hij ook de volgende dag nog mocht beschikken over de wensambulance was de bestemming snel gevonden: met de ambulance op de veerboot naar zijn geliefde Texel, daar een prachtige tocht gemaakt over het eiland, naar de vuurtoren bij de Cocksdorp en een visje eten aan de haven in het oude vissersplaatsje Oudeschild. Kortom: Egbert heeft twee fantastische dagen gehad die hebben gezorgd voor een lichtpunt in zijn laatste levensfase èn een prachtige herinnering voor zijn dochter Nouskha.

Nogmaals dank namens Egbert,

Nouskha en de rest van de familie Westerbeek

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens