op dit moment 19242 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.64.jpg

25 september 2014

Naar taptoe Delft met Ambulance Wens

Op 13 september 2014 was het zover. Mijn vader werd opgehaald met de wensambulance, zodat we nog een keer met het hele gezin naar de Taptoe Delft konden. Anderhalve week geleden heb ik welgeteld twee telefoontjes en twee mailtjes moeten sturen om deze dag te realiseren. Verbazingwekkend hoe gemakkelijk dit geregeld was. Het was zo geweldig om te ervaren hoe graag de vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens en Stichting Taptoe Delft onze wens wilde vervullen.

Eenmaal in Delft aangekomen leken we wel VIPS! De ambulance kon doorrijden tot de hoofdingang van het terrein van Taptoe Delft, dat betekent dat er een route langs terrasjes in een drukke winkelstraat afgelegd moest worden. Het was allemaal geen probleem! Aangekomen op het terrein kreeg mijn vader de beste plek: midden voor de hoofdtribune, mijn moeder ernaast en mijn zusje, ik en de ambulancebroeders erachter. Mijn vader werd super verzorgd door de ambulancebroeders en wij werden super verzorgd door de vrijwilligers van de Taptoe.

Nadat we speciaal welkom werden geheten door de ‘stadionspeaker’ kon de Taptoe beginnen. Wederom een top programma waar wij en in het bijzonder mijn vader enorm van genoten hebben. Na ruim twee uur was het veel te snel voor ons gevoel afgelopen en was het tijd om de ambulance in te gaan. De ambulancebroeders waren voor alles in. Mijn vader mocht kiezen of hij eventueel nog ergens heen wilde of ergens langs wilde rijden. Mijn vader was erg moe en wilde graag naar huis, maar het feit dat dit werd aangeboden was echt heel erg lief!

Na een fijne reis terug naar huis hebben we afscheid genomen van de twee vriendelijke ambulancebroeders Jan en Gerard. Zij hebben namens de Stichting Ambulance Wens ervoor gezorgd dat mijn vader naar de Taptoe vervoerd kon worden en tijdens de show goed verzorgd werd. Hier zijn wij hen en de stichting ontzettend dankbaar voor! Stichting Taptoe Delft heeft samen met zijn vrijwilligers ervoor gezorgd dat ook wij geweldig verzorgd werden. Alles verliep soepel, van het regelen en ophalen van de kaartjes tot aan het moment dat wij weer vertrokken!

Dikke duim voor deze twee stichtingen en hun vrijwilligers. Zonder hen hadden wij nooit meer met elkaar naar de Taptoe Delft gekund, maar dit pakt niemand ons meer af.

BEDANKT!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens