op dit moment 19242 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.68.jpg

25 september 2014

EEN SUPER DAG!

Al sinds 1991 kampt Paul met een hersentumor en de gevolgen die dit met zich meebrengt. Na jarenlang stabiel te zijn geweest, bleek 8 jaar geleden de tumor opnieuw actief te zijn. Vanaf die tijd is er heel veel gebeurd en heeft Paul steeds meer moeten inleveren. Inmiddels is Paul uitbehandeld. Het valt hem zwaar om afhankelijk te zijn van anderen. Door af en toe iets leuks te doen proberen we zijn leven zo aangenaam mogelijk te maken. Dit wordt steeds lastiger omdat Paul niet meer mobiel is en snel vermoeid raakt. Paul gaf aan graag een dagje naar zee te willen met de hele familie en een ritje met een huifbed te maken. Via Stichting Ambulance Wens kon dit mogelijk worden gemaakt.

Op vrijdag 19 september is zijn wens in vervulling gegaan.

Om 9.30 uur werden we door Ad en Erik (onze vrijwilligers voor die dag) opgehaald met de ambulance en reden we naar minicamping Haflingerhof De Heksenketel in Veere. Bij aankomst was de hele familie al gearriveerd op deze prachtige locatie. De mist was intussen opgetrokken en had plaats gemaakt voor een heerlijk zonnetje. We werden hartelijk ontvangen door Lydia en haar collega`s met koffie/thee en cake. Intussen waren de paarden Mieske en Sterretje gereed gemaakt en kon voor Paul de rit met het huifbed beginnen. Met alle voorzichtigheid werd hij met een lift op het huifbed getild. De tocht door de bossen was mooi en voor Paul een hele ontspannende belevenis. Na afscheid genomen te hebben van de lieve mensen van de Heksenketel vervolgden we onze weg richting “Westkaap”, een dijkpaviljoen in Wetskapelle, waar we heerlijk hebben geluncht met uitzicht op zee. De dag werd afgesloten op het strand waar we nog even de zeelucht konden op snuiven en genieten van de zon. Moe maar zeer voldaan kon hierna de terugreis beginnen.

Deze dag was in alle opzichten super geslaagd! Paul en wij kijken er met een warm gevoel op terug. Erik en Ad, onze lieve toffe en zeer toegewijde vrijwilligers, hebben hier zeker aan bijgedragen.

Namens Paul heel erg bedankt daarvoor!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens