op dit moment 19297 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.66.jpg

5 september 2014

Kunnen genieten

Hallo lieve medewerkers,

Het is een beetje later geworden( ruim een maand) dat ik het beloofde stukje instuur, maar dat komt omdat mijn man 8 dagen na de uitvoering van zijn wens, toch nog plotseling is overleden. Jullie zullen begrijpen dat er dan héél wat op je afkomt. Maar nu alsnog mijn stukje ter promotie, maar ook als bedankje aan jullie! Als jullie het niet ( meer) willen plaatsen, alle begrip. Als jullie het in willen korten ook begrip ervoor.

Wat vooraf ging: 17 of 18 juli 2014, was ik aan het surfen op internet om te kijken of ik de laatste wens van mijn man Ger nog kon vervullen: Naar Harderwijk, zijn geboorteplaats. Door algehele zwakte, kon hij niet meer zittend vervoerd worden, dus in een gewone auto lukte het mij niet meer. Ik kwam op jullie site en heb het formulier ingevuld. Ik werd gelijk maandagmorgen gebeld door iemand van jullie stichting en kon kiezen welke dag het uitgevoerd moest worden:

Woensdag 23 juli stond om 9.45 de ambulance voor. Mijn man kreeg gelijk, Mario, het beertje in zijn handen gedrukt, die zou hem deze dag vergezellen. Na een kopje koffie, de mannen kwamen tenslotte uit richting Rotterdam en hadden er al een hele reis opzitten, kon de trip beginnen. Alle lof voor Jan en Cor, de 2 vrijwilligers die het vervoer voor mijn man zo comfortabel mogelijk hebben gemaakt. Ook de zus van mijn man, die niet in Harderwijk geboren was, maar er wel vaak gelogeerd had, was mee. Samen met onze zoon( uit Canada overgekomen) en ik, ging de toch dus naar Harderwijk. Het was prachtig weer. Daar aangekomen hebben we eerst het geboortehuis van mijn man opgezocht. Het was helaas afgebroken, maar er stond een nieuw huis, dus we zijn wél op de plek geweest. Daarna hebben we, ook mijn man liggend op de brancard, voorgeduwd, door de vrijwilligers, nog even de oude haven bekeken. Daarna was de fut er voor mijn man volledig uit. Hij wilde graag naar huis. Deze uitvoering van zijn wens heeft hem véél energie gekost en eenmaal thuis viel hij direkt in een diepe lange slaap. Natuurlijk hebben we foto's gemaakt , ook 1 van de vrijwilligers en die mocht ik op verzoek aan jullie opvragen( dus bij deze!) We kunnen terug kijken op een mooie, inspannende dag. Mijn man heeft er ondanks zijn vermoeidheid nog van kunnen genieten. Het geeft ons, mijn zoon, de zus van mijn man en mij, een goed gevoel waar we toch met plezier aan terug kunnen denken. Jullie hebben de uitvoering van mijn mans wens nog mogelijk gemaakt, waarvoor grote dank! Helaas is mijn man op 29 juli overleden.

vr grt en nogmaals héél véél dank,

Marli Hopman

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens