op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
6.17.jpg

23 juni 2014

Een brede glimlach

Wij Fam Krul willen u hartelijk bedanken voor de mooiste wens van onze vader/schoonvader die is uitgekomen en voor de beer Mario. Dhr Jan Krul heeft met een brede glimlach van de gehele dag genoten hij was moe maar voldaan zijn dank is zeer groot. Om 10.00 uur vertrokken en na een lange rit zijn we aangekomen in Wijdenes om daar naar zijn geboorte huisje te gaan kijken die er nog stond. Door met brancard en al zijn wij door het dorp gewoon gelopen zodat Dhr Krul alles bewust mee kon maken ,hij wist alles nog goed en herkende veel. Bij de woning van zijn moeders moeder heeft Jan aangebeld en het voor elkaar gekregen dat Dhr Krul naar binnen mocht dank zij de lieve bewoonster Carolein L. Zij heeft alles laten zien en had zelfs een vergrote foto van de pastoor mijn schoonvader was er helemaal weg van. Ook had zij een smoelen boek Wijdenes waar de fam Krul en alle bewoners hun verhalen in beschreven hadden ,Carolein heef ons de telefoonnr gegeven van de schrijfster boek.

Onder tussen is het boek in ons bezit en Dhr Krul van ontroerd toen hij hoorde dat het boek onder weg is. Daarna zijn we met de ambulance over de dijk langs het IJsselmeer naar Oosterleek Restaurant De Woeste Hoogte om een kopje koffie en een broodje te gaan eten. De restaurant eigenaar en personeel waren zeer vriendelijk en kwamen allemaal een praatje met Dhr Krul maken. Het was heerlijk en gezellig dat was lang geleden dat DHr Krul was uit wezen eten perfecte rust moment van de middag. Verder over de dijk naar Enkhuizen langs zijn zus Mevr Thea Koreman die pas verhuisd was naar een verzorgings tehuis Westerhof en Dhr Krul wilde haar woning wel zien mooier kon het niet zo. Onder tussen werd Dhr Krul moe maar voldaan het was al 16.30 uur tijd om terug te gaan hij is keurig thuis gebracht en lekker terug in zijn bed gelegd. Met veel emotie van geluk heeft Dhr Jan Krul afscheid genomen van Jan & Maarten en wij natuurlijk ook fantastisch mannen petje af. 

Nogmaals bedankt en succes met alle ritjes die de mensen van kunnen genieten zoals wij.

Met vriendelijke groeten,

Fam Krul.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens