op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
dsc06017a.jpg

13 juni 2014

De montventoux op fietsen

Hallo,

Ik ben Geeske en heb ALS. Mijn zoon, met zijn team van de keukenloods, zouden mee doen met de tour du ALS. De montventoux op fietsen ten behoeve van ALS. Ik wilde als moeder daar ontzettend graag bij zijn graag bij zijn. De wensambulance heeft dat mogelijk gemaakt! Ik zag er wel tegenop. De reis, maar vooral met vreemde mensen op stap. Woensdag 28 mei was zover. Om 8 uur stond de ambulance voor de deur met André en Anita. Hele fijne mensen, en al gauw voelde ik me op mijn gemak. De reis viel daardoor erg mee! Ik ben met de ambulance de montventoux opgereden en heb mijn zoon boven op de berg opgewacht. Wat een geweldige ervaring! Je kunt je helemaal overgeven want het komt allemaal goed. We hebben heerlijke dagen gehad met André en Anita. Ik dank jullie hartelijk voor deze fantaschtiche reis!

Hartelijke groet,

Geeske

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens