op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.43.jpg

11 juni 2014

èèn dag gehad waarop hij niet aan zijn ziek zijn hoefde te denken

Goedemiddag vrijwilligers van de ambulancewens,

Een aantal maanden geleden werd bij mijn vader terminale maagkanker vastgesteld. Na de eerste schok te hebben verwerkt, vroegen wij aan mijn vader wat hij nog graag zou willen doen. Hij had wel een aantal wensen nog op zijn lijstje staan waarvan de Aviodome in Lelystad er een was. Ik heb toen stichting Ambulance Wens aangeschreven en al heel gauw kregen wij een telefoontje dat we al heel snel papa's wens mochten vervullen.

Op woensdag ochtend kwamen er twee heel vriendelijke vrijwilligers met een brancard aan mijn vaders bed. Ze brachten zelfs een souvenir mee, een heel lief beertje. Na wat commotie omdat mijn vader dacht dat ie weer naar het ziekenhuis werd gebracht, kwam hij in de ambulance wat tot rust. Toen hij eenmaal zag waar we heen gingen was het helemaal goed. Ook het weer hadden we mee, want het zonnetje scheen.

Toen we aankwamen bij het Aviodome en hij al snel voor hem bekende Fokker vliegtuigen zag staan leefde hij helemaal op. Zeker toen een van de supoosten bij Fokker gewerkt bleek te hebben, net als mijn vader. Mijn vader keek zijn ogen uit en hij werd door de vrijwilligers het hele Aviodome door gereden, tot in het nokje van een Boeing aan toe. Ook hebben we nog even op het terras buiten gezeten maar mijn vader was erg moe en zijn we op huis aan gegaan.

Lieve vrijwilligers, dank zij jullie heeft mijn vader nog èèn dag gehad waarop hij niet aan zijn ziek zijn hoefde te denken en ik dank jullie heel hartelijk daarvoor.

Mijn vader is een week later heel rustig in zijn slaap overleden.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens