op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3.30.jpg

20 mei 2014

verslag 7 mei 2 ambulances naar schiphol en zandvoort

Woensdag 7 mei is een heel bijzondere dag geworden in het proces van afscheid nemen van dat wat je het meest dierbaar is. In de eerste plaats voor onze ouders maar zeker ook voor ons als kinderen.

Na een 7 weekse opname in het ziekenhuis in december/januari j.l van mijn moeder lag ze nu al weer enige tijd in het ziekenhuis omdat de bacterie op haar pacemaker weer terug was. Maar helaas bleek dit niet onze enige zorg. Tot ieders verbazing bleek de buikpijn bij mijn vader veroorzaakt te worden door een maagperforatie ten gevolge van een maagtumor met uitzaaiingen naar de lever. Dit had niemand aan zien komen.. We hebben met onze broer en zussen besloten onze ouders thuis te gaan verzorgen omdat dit hun wens was. Twee ziekenhuisbedden in de huiskamer was het resultaat.

Mijn vader wilde graag nog eens naar Schiphol vliegtuigen kijken en omdat mijn moeder ook ernstig ziek is kwamen er die woensdag 2 ambulances met 4 fantastische vrijwilligers, Patrick, Roel, Sandra en Toos. Wij hebben een heerlijk ontspannen dag gehad mede door de fijne begeleiding van deze vrijwilligers. We hebben vliegtuigen gespot bij Vijfhuizen en daarna in Strandtent 19 te Zandvoort genoten van elkaar ,het uitzicht op het strand en de zee. Daarna zijn we bij Vianen de A2 afgegaan om via de dijk langs de rivier de Lek te rijden, daar waar mijn ouders allebei zijn geboren en getogen. Tot slot zijn we in Zuilichem de jongste kleinzoon Klaas op gaan halen omdat hij die dag jarig was. Daarna kwamen we met een dankbaar en voldaan gevoel terug in Zaltbommel.

Stichting Ambulancewens, wij willen jullie hartelijk bedanken voor deze bijzondere dag en m.n dank aan de vrijwilligers die dit op een integere manier hebben begeleid.

Dank namens Fam. den Besten

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens