op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.40.jpg

6 mei 2014

De wens….een dagje zee….

Donderdag 10 april hebben wij via het contactformulier de wens ingediend voor ons pap. Vrijdags werden wij al gebeld, we stonden perplex want dit hadden wij niet verwacht. De wens ging op woensdag 16 april in vervulling. ’s Morgens om 10 uur arriveerde de ambulancewens bij het ziekenhuis. Nadat de historie verteld was en de mascotte overhandigd was aan ons pap gingen we met de ambulance naar Zandvoort aan Zee. Tussentijds al een keer met opendeuren naar de zee gestaard en de geur opgesnoven gingen we door naar het paviljoen. Bij het binnenrijden van de brancard begon het zeemanskoor te zingen, ons pap brak……want dit had ie niet verwacht, het hele gezin en het koor, waar hij altijd heel graag mee ging zingen, stonden op hem te wachten. Na het eten en tussentijds gezang kwam de eigenaar vragen of ons pap op de brancard in zijn jeep naar de kustlijn wilde gaan. Niets liever……Dus hup de kleinkinderen op de banken naast de brancard en ons mam naast de chauffeur, zo langs de kustlijn gereden. Geweldig !!! En de verpleegkundige Ank en chauffeur Hans hielden ons pap goed in de gaten. Nadat ons pap ook nog mosselen had gegeten wilde hij zelf graag met de tamboerijn het koor nog een paar liederen horen zingen. Wat kon hij daar van genieten, en wij ook! Pas om 18 uur zijn we met de ambulance teruggereden naar het ziekenhuis. Donderdag 17 april is ons pap naar huis gebracht, hij heeft nog 2 weken thuis mogen genieten in zijn vertrouwde omgeving samen met de hele familie. Ons pap is op 1 mei 2014 thuis heel rustig ingeslapen. Hans en Ank en Stichting Ambulancewens, we zijn zo ontzettend blij dat jullie deze wens hebben laten vervullen. Het is een geweldige dag geweest met een lach en meerdere tranen. Bedankt, bedankt, bedankt!!!

Fam. Van Seccelen, Someren

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens