op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_4794a.jpg

27 april 2014

Een echte afscheidslunch

Op 11 april is mede door ambulancewens mijn vaders laatste wens in vervulling gegaan. Bij deze stuur ik u de bijbehorende tekst.

Begin april kreeg mijn vader te horen dat hij ongeneeslijk ziek was en dat hij nog kort te leven had. Zijn laatste wens was een afscheidslunch met heel zijn familie en een aantal goede vrienden. De lunch zou plaatsvinden op 11 april bij een restaurant in de buurt van zijn woonplaats Hoogerheide. Het was de bedoeling dat mijn vader daar in een rolstoel naar toe zou gaan. Maar al snel bleek dat dat niet meer mogelijk was. Gelukkig kon Ambulancewens.nl helpen. Op 11 april werd mijn vader met de ambulance opgehaald en naar het restaurant gebracht. Op de brancard stond hij tussen zijn familie en vrienden. De verplegers zorgden goed voor hem en hij kon zo persoonlijk afscheid nemen van iedereen die hem lief was. Na afloop werd hij weer terug naar zijn huis gebracht, waar hij 4 uur later overleed. Zonder Ambulancewens had zijn wens niet meer vervuld kunnen worden. Als dank heeft mijn vader bij de begrafenis een collecte laten houden voor Ambulancewens.

Met vriendelijke groet,

M. van Steenis-Jonkers

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens