op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
040a.jpg

26 april 2014

Voor altijd Spartaan

Vandaag, 21 april 2014, was een van de mooiste dagen in het leven van mijn opa. Met zijn 87 jaar oud is hij een groot Sparta-fan en bracht vele uurtjes door in 't Kasteel in Rotterdam.

Door lichamelijke achteruitgang kon mijn opa dit al jaren niet meer doen, maar de liefde voor 'zijn' Sparta bleef bestaan. Begin van dit jaar is mijn opa nog zieker geworden dan dat hij al was en is meerdere keren opgenomen in het ziekenhuis geweest. Bij de laatste opname is er een gesprek geweest met de behandelend arts die ons vertelde dat de tijd van het 'niet meer kunnen oplappen' is aangebroken en dat bij een volgend ziekteproces ze niets meer kunnen betekenen. Dit was natuurlijk erg schrikken voor ons. Hoe oud iemand ook word, iedereen wilt z'n geliefde zo lang mogelijk bij zich houden. Door dit nieuws heb ik besloten om mijn opa nog 1x in het 't Kasteel te krijgen, waar hij nog 1x kan genieten van Sparta. Mede dankzij de Stichting Ambulance Wens Nederland is mij dit gelukt! Opa kreeg een staande ovatie bij binnenkomst in het stadion van de aanwezige Sparta supporters, een hele mooie eer. Onder het genot van een pilsje en de aanwezigheid van opa zijn familie heeft hij enorm genoten van de wedstrijd (helaas een verloren wedstrijd, maar dat mag de pret niet drukken).

Na de wedstrijd kwam het gehele elftal naar opa toe om een handtekening te zetten in zijn jubileumboek en opa een hand te geven. Het mooiste was nog wel dat we een groepsfoto hebben kunnen maken met alle spelers en opa in het middelpunt! Dankzij jullie stichting heeft deze droom werkelijkheid mogen worden! Mijn dank hiervoor is groot! Ook de vrijwilligers Hans en Sandra wil ik enorm bedanken voor hun inzet, aanwezigheid en gezelligheid!

Stichting Ambulance Wens Nederland; jullie zijn de beste!!

Met vriendelijke groet,

Joyce de Kok

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens