op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20140413_143835a.jpg

26 april 2014

Het kon niet meer misgaan!

Beste medewerkers van Ambulancewens,

Mijn neef Piet Pascoal, die longkanker heeft, wilde graag eens mee naar een wedstrijd van FC Utrecht. Nadat ik dankzij de mensen van de skybox van Jan van Meever in het stadion een toezegging had verkregen, zou de wens toch bijna in duigen vallen. Dit, vanwege het feit dat de zuurstofvoorraad die hij heeft, niet toereikend genoeg zou zijn om dit vol te kunnen houden.

Helaas wil zijn verzekeraar hem ook niet voorzien van extra flessen om toch nog iets leuks te kunnen doen. Persoonlijk vind ik dat echt te gek voor woorden, om iemand die er zo aan toe is, zijn laatste pleziertjes ook nog eens te ontnemen. Maar dat daargelaten.

Dus zat ik het hele weekend te denken hoe dat probleem opgelost kon worden. En ineens ging er een lichtje branden: Stichting Ambulance Wens! Die hadden pas ook iemand van zijn giraffen afscheid laten nemen en de volgende dag ging ik meteen bellen.

Ik had eigenlijk alleen zuurstof nodig, maar niet direct een ambulance. Uw medewerker vertelde me toen dat, als ie nou per ambulance vervoerd wordt, dat er dan ook voldoende zuurstof meegenomen kon worden! Ik vulde het intakeformulier in en een half uur later werd ik al teruggebeld. We gingen naar FC Utrecht!

Vervolgens direct contact gezocht met FC Utrecht, die ook alle medewerking verleende, omtrent parkeren en begeleiden van uw medewerkers in het stadion. Het kon niet meer misgaan!

Toen we in de skybox van van Meever aankwamen stonden de lekkere hapjes al voor m klaar.(broodjes hamburger en ballen gehakt en patat) We zaten daar ook met een patientje van het WKZ, want het was WKZ-dag. Ineens komt de voorzitter van FC Utrecht(Wilco van Schaik) binnen met een van de spelers(Willem Jansen) om voor de wedstrijd een voorbeschouwing te houden.

Nietsvermoedend zat Piet te luisteren, tot Wilco het woord tot hem richtte. Hij had van de Aleks van Meever begrepen dat ie in een heel moeilijke fase van zijn leven terecht was gekomen en dat ie toch nog graag bij de FC wilde komen kijken. Na nog enkele woorden te hebben gesproken, nam Willen Jansen het woord en daarbij overhandigde deze Piet een ,door alle spelers, gesigneerd shirt. Hij wist niet wat hem overkwam!

Nadat ze weer vertrokken waren, werd het hem allemaal even teveel. Logisch ook, als mensen die je niet persoonlijk kent, je zo een hart onder de riem willen steken. Daarna begon de wedstrijd, die we met 2-1 wonnen en hij heeft daar ook met volle teugen van genoten!

Na de wedstrijd was de pijp aardig leeg, dus kort daarop werd hij weer naar huis gebracht. Bij deze wil ik iedereen, die dit mogelijk maakte, hartelijk danken voor dit mooie gebaar!

Blijf veel goeds doen!

Met zeer vriendelijke groet,

Pieter Leatemia

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens