op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
9.5.jpg

14 april 2014

Nog 1 keer er samen op uit...

Dit wil ik graag met anderen mensen delen, men zegt vaak de wonderen zijn de wereld nog niet uit, alleen kom je ze niet zo vaak tegen. Op een avond zaten wij naar het programma Hart Van Nederland te kijken. In de deze uitzending werd een terminale patiënt door middel van Ambulance Vervoer terug gebracht naar Diergaarde Blijdorp. Daar kreeg hij een rondleiding, tijdens zijn rondgang ontving de patiënt een kus van een giraf, dit raakte de patiënt maar ook bij vele kijkers tot in het diepst van hun ziel. Dinsdagavond heeft mijn vrouw een mail gestuurd naar Stichting Ambulance Wens dat ik graag nog een keer de haven van Rotterdam wilde zien. De volgende dag werd er al door de Stichting Ambulance Wens contact opgenomen met mijn vrouw om maandag al naar Rotterdam te gaan. De dames van de Buurtzorg gevraagd of zij mij vroeg wilde verzorgen en jawel dat lukt allemaal.

Om 9:50 uur stond ambulance voor de deur en mocht ik zelf vertellen wat ik die dag wilden doen. Hup. Wim op de brancard de ambulance in samen met zijn vrouw (Adrie) en dochter(Mariska) op naar Rotterdam. Onze eerste stop was het nieuwe Centraal Station op de brancard kreeg ik een rondleiding buiten en binnen in het nieuwe Stations gebouw. Dit was zeer indruk wekkend. Blij dat ik dit mocht zien. Vanaf het Centraal Station zijn we naar de Veerhaven gereden waar een vloot van 22 zeilschepen voor een zeilwedstrijd naar Engeland vertrok (De Race Of The Classic). Dit is het grootste en meest voor aanstaande studente zeil evenement van Europa waarbij teams van verschillende Universiteiten en Hoge scholen uit Nederland een wedstrijd zeilen op Klassieke zeilschepen (dit waren 2 en 3 masters). Terwijl ik op de brancard bij de haven stond konden wij de studenten uitzwaaien. Aangezien ik van Klassieke zeilschepen houdt vond ik dit een hele bijzondere ervaring om nog mee te mogen maken. Zelfs het weer werkte bijzonder goed mee. Na het vertrek van de zeilschapen hebben we met de Ambulance een toertocht door Rotterdam gemaakt. We Hadden namelijk een Rotterdamse chauffeur( Dirk) Die ons de mooiste plekjes van Rotterdam wilden laten zien. Na de toertocht werd een van de mooiste plekken op de rondvaart boot Spedo gereserveerd en werd ik als een vorst behandeld. Wij Adrie, Mariska, Martin zijn samen met Anne en Dirk van de Ambulance Vervoer met Spedo 16 km door de havens gevaren. Door mijn ritten met Kajo (vriend) heb ik een kijkje kunnen nemen in het containervervoer. Vandaar mijn interesse in de haven van Rotterdam. Het blijft voor mij een bijzonder wereld.

De Stichting Ambulance Wens is een stichting die leeft van donaties en schenkingen om voor mensen een laatste wens in vervulling doet gaan. Het raakte mij persoonlijk heel diep dat er zoveel vrijwilligers zijn die voor zieke mensen zoals als ik zo`n dag mogelijk maken. Het was voor mij een geweldige ervaring/verassing dat Adrie dit voor mij heeft georganiseerd. Iedereen die hier op zijn of haar manier aan heeft bijgedragen geweldig bedankt voor deze gouden dag.

Alle wensen worden GRATIS vervuld. Stichting Ambulance Wens kan dit niet doen zonder de giften van talloze gulle mensen, verenigingen en bedrijven. Als u ook een bijdrage wilt leveren, kunt u dit doen door een bedrag te storten op rekeningnummer: IBAN NL RABO 0112 92 46 11 t.n.v. Stichting Ambulance Wens, Rhoon

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens