op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_4701a.jpg

14 april 2014

Geen woorden voor, eindeloos dankbaar!

Na 5 maanden in het ziekenhuis in Spanje, met heel veel verdriet en wanhoop vanwege de toestand van Elisabeth, mijn tweelingzus, was daar eindelijk licht aan het eind van de tunnel! Op dinsdag 25 maart kwam de ambulance van Ambulancewens aan in Cuenca, Spanje! Marian, Roel en Joop kwamen ons halen. Tranen van opluchting en geluk stroomden in overvloed. Er zou een einde komen aan de onhoudbare situatie in het ziekenhuis in Spanje.

Elisabeth woont al meer dan 30 jaar in Spanje. De ziekte van Elisabeth was niet meer te behandelen in Spanje en haar enige wens was nog om nog eens naar Nederland te komen. We hadden er een loodzware reis per ambulance voor over. De rit moest in één keer, omdat er niet genoeg zuurstof meegenomen kon worden voor een stop. Met de goede en liefdevolle verzorging van de mensen van Ambulancewens, zijn we na 24 uur in het Waterlandziekenhuis in Purmerend aangekomen.

Nu voelt ze zich veilig en kan zij in rust de toekomst afwachten. Haar wens om in Nederland te kunnen sterven is vervuld! Dat is allemaal aan Stichting Ambulancewens te danken Er zijn geen woorden voor om uit te drukken hoeveel dat voor ons betekent! De plek in onze harten is groot, heel groot voor de mensen die dit allemaal belangeloos hebben mogelijk gemaakt!

We zullen dit nooit, nooit meer vergeten!

Liefdevolle groeten,

Marianne van Unen (En natuurlijk ook van Elisabeth zelf!)

PS: Marian, Joop en Roel, heel erg bedankt voor alle goed zorgen! Jullie zijn engeltjes!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens