op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.38.jpg

2 april 2014

Opzichter Weg en Waterbouw.

Maandag 17 maart 2014, voor velen een gewone werkdag, voor mijn vader het begin van een speciale Wensdag. Niet meer in staat om te spreken en te lopen. Compleet afhankelijk van anderen, maar wel nog steeds heel geïnteresseerd in grootse bouwprojecten en zijn voormalige vrijwilligerswerk (22 jaar) als technicus bij de ziekenomroep ORVA te Den Bosch. Die interesse in grootse bouwprojecten komt voort uit zijn voormalige werk als Opzichter Weg en Waterbouw.

Door Stichting Ambulancewens is supersnel een geweldig programma geregeld met veel oud-collega’s en enthousiaste medewerkers van de Gemeente Den Bosch en de aannemer Heijmans op de bouwplaats van de ondergrondse parkeergarage aan de Hekellaan te Den Bosch en de bouw aan het Spoor bij de Parellelweg te Den Bosch Zij gaven mijn vader nog een keer het gevoel weer onderdeel van zo’n bouwproject te zijn. Hij kreeg alles uitgelegd in een persoonlijke presentatie en mocht daarna overal rondkijken, luisteren naar alle voor hem bekende geluiden van indrukwekkende machines en genieten van alle hectiek die bij dit werk horen. Ook een hele klus voor de ambulance medewerkers die de brancard overal heen duwden, maar dit wel vol enthousiasme en plezier deden.

Ook de ontvangst tevoren bij de ziekenomroep ORVA was emotioneel en overweldigend. Weer terug in de vertrouwde opname studio, weliswaar op een brancard, waar speciaal muziek werd gedraaid waar mijn vader van houdt. De collega’s daar hadden zelfs zijn postvakje en andere zaken intact gelaten. Hij heeft daar nooit afscheid kunnen nemen en hij besefte nu heel goed dat dit de laatste keer was. Een emotioneel, maar heel prettige ervaring.

Heel mooi dat dit alles zo gerealiseerd is. Het was voor ons allemaal, maar mijn vader in het bijzonder een heel overweldigende, geweldige positieve dag!!

Stichting Ambulance Wens bedankt.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens