op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2014-3-polen.jpg

2 april 2014

Nog één keer naar Polen.

Mijn moeder heeft in oktober 2013 de diagnose alvleesklierkanker gekregen. In eerste instantie leek het ziekteproces heel snel te verlopen, mijn moeder had erg veel pijn, kon niet meer eten waardoor ze al snel sondevoeding heeft gekregen. Met de juiste pijnmedicatie en een pijnblokkade is het toch nog enige tijd goed met haar gegaan en is ze stabiel geweest. Wat ze nog heel graag zou willen was het bezoeken van haar geliefde huis in Polen. Een plek waar ze samen met mijn vader, maar ook met ons als kinderen, met familie en vrienden heel veel fijne momenten heeft mogen beleven. Ze wilde daar graag nog wat goede vrienden ontmoeten en nog één keer de sfeer beleven van het huis en de omgeving.

Stichting Ambulance Wens werd door mijn broer benaderd en hij kreeg heel snel een positieve reactie; ‘wij gaan jullie helpen’. In één woord GEWELDIG!! Mijn moeders wens kon hiermee in vervulling gaan. Donderdag 13 maart zijn mijn broer Joost, mijn zus Arianne en ik ‘Inez’ naar Polen vertrokken. We brachten het huis in orde met o.a. een bloemetje op tafel, buiten brandde een sfeervol vuurtje, waar mijn moeder altijd zo van hield en zo waren we klaar voor een warm ontvangst. Vrijdag 14 maart werden mijn vader, moeder en broer Geert opgehaald door de ambulance met geweldige begeleiding van Hans en Annemieke. Twee toppers die haar zorgzaam, liefdevol en met gezellige praat naar Polen hebben gebracht.

De reis was erg vermoeiend voor mijn moeder, maar ze was er wel en ze heeft van de momenten dat ze niet op bed hoefde te rusten genoten. Fijne gesprekken met een lach en een traan, heel bijzonder, heel waardevol!!

Een aantal dagen na thuiskomst gaat het helaas niet goed met mijn moeder, we zijn op het juiste moment gegaan en dit dankzij Stichting Ambulance Wens.

Lieve mensen van deze prachtige Stichting en in het bijzonder Hans en Annemieke, dank je wel dat jullie ons hierbij hebben geholpen. Voor ons een weekend om nooit te vergeten en wat we koesteren in ons hart!

Namens ons hele gezin,

Cor, Johanna, Arianne, Inez, Joost & Geert van der Lee

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens