op dit moment 13440 wensen vervuld 855 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.32.jpg

27 februari 2014

BEDANKT!!

Beste Stichting Ambulance wens,

Bedankt! Dat is het eerst wat wij willen zeggen tegen jullie! Bedankt dat jullie mee hebben geholpen met het vervullen van de wens van onze moeder/vrouw mevr. Sluijter. Ze is terminaal door een hersentumor en ligt in een hospice in IJsselstein. Dankzij jullie is ze vandaag nog een keertje thuis in Nieuwegein geweest waar ze afscheid heeft genomen. Daarna hebben we haar kunnen verrassen met het eten van pannenkoeken bij restaurant “de Middenhof” ook in Nieuwegein. Dankzij jullie chauffeur en jullie verpleegkundige is dit allemaal mogelijk gemaakt. TOP mensen!! Wij weten zeker dat onze moeder heel veel heeft genoten!! Het was een vermoeide maar zeer geslaagde dag, voor ons allemaal.

BEDANKT!!

Namens de familie Sluijter

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens