op dit moment 19297 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_8316a.jpg

25 februari 2014

Krijsend van plezier

In mijn mailbox vond ik laatst een verzoek van Kees Veldboer, Stichting Ambulance wens waar wij veel mee samenwerken, om een 26 jarige jongen een dag te laten mee rijden in mijn truck. Faysal is een vrolijke jongen en helemaal gek van truck en vliegtuigen, nou dan zit je bij ons wel goed.

De ambulance stond al vroeg klaar in Monster om Faysal en zijn broer Moustafa veilig te vervoeren naar Voorschoten. Daar stond Chris klaar om Faysal via een laadklep van een trailer op een zo veilige manier in mijn cabine te krijgen. Brandcard op de klep en zo op gelijke hoogte van mijn cabine. Krijsend van plezier zat hij eenmaal op zijn hoogste troon, de bijrijders stoel van een truck. Moustafa nam plaats op het bed en zo reden wij naar Schiphol. Niels was onze fotograaf en schoot mooie plaatjes voor zijn plakboek. In ons kielzog reden Roel en Jan mee met de ambulance, op naar de spottersplaats.

Daar aangekomen stalde wij de voertuigen zo dat er optimaal zicht was op de vliegtuigen, want vond hij dit prachtig. Samen met zijn blad Truckstar zijn dit voor hem en zijn broer unieke momenten, daar wordt je even stil van. Na een kop koffie ging de rit weer terug naar Voorschoten en met een test van de luchthoorns en de sirene van de ambulance in de tunnel van Schiphol kwam er een einde aan een unieke rit met een bijzondere passagier.

Chris stond weer klaar met de laadklep en met een mooie foto namen wij afscheid van Faysal en Moustafa.

Met vriendelijke groeten,

het Hoogvliegersteam! Frank, Esther, Chris, Niels en Tamara.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens