op dit moment 19304 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.1.jpg

19 februari 2014

Zonder hulp had dit niet meer gekund

Lieve medewerkers van Stichting Ambulance Wens,

Sinds 28 januari 2014 is mijn moeder overgebracht naar het hospice. Daarvoor heeft ze nog vijf weken in het ziekenhuis gelegen. Rond de kerst en oud en nieuw periode kregen we te horen dat verdere behandeling niet meer verstandig was. Dit na ander halfjaar strijd van galgangkanker. In die anderhalf jaar hebben we er nog uitgehaald wat er in zat.

Maar haar laatste wens was toch nog wel even een x tje terug naar Artis. Nog even naar de Apen kijken. In het ziekenhuis en hospice werd ik op de hoogte gebracht van het bestaan van stichting ambulance wens. Ik dacht ik vul het formulier in op de website, en tot mijn verbazing ging een uurtje later al de telefoon. Of vrijdagmiddag goed was!! Nou ik was er beduusd van en mijn moeder daarbij!!!

Op vrijdagmiddag (op Valentijnsdag) was het dan zover, Arie en Coby komen ons ophalen. Ook beertje Mario was mee. Dit was al een schot in de roos. Ook Mario ging mee Artis in. Ook in Artis stond al een vrijwilliger klaar. De wens was langs alle grote beesten en vooral naar de apen te gaan. De Olifanten, leeuwen, tijgers , giraffes kwamen allemaal voorbij. Ook de gorilla s deden hun best. Ze zaten stiekum om het hoekje te kijken , wat dat bed nu in hun verblijf deed !! We hebben echt genoten. Ook alleen al van het weer een keertje buiten zijn na al die weken in het ziekenhuis doet goed. Daarna richting restaurant voor nog een kopje koffie met gebak. Ook het weer heeft zich goed gehouden totdat we klaar waren. Dus mooier kon het niet.

We zijn heel dankbaar dat we deze dag hebben mogen meemaken. Zonder hulp had dit niet meer gekund. Dank jullie wel!!!!

Heel veel liefs van Mw. Dia meij en haar dochter Debbie van Rosmalen.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens