op dit moment 19242 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
5.7.jpg

13 februari 2014

Het was geweldig!

En toen ging de telefoon. Dennis mag een ambulance wens doen. Oh ja, even denken, nou ja, hij heeft het wel eens over papachute springen gehad, of nog een keer naar het strand, of ja, ik weet het , naar Chamonix. Maar ja , zou dat kunnen? Ook een wens van z’n vader om daar z’n as uit te verstrooien. Ja zeker, alles kan, alles is mogelijk.

3 Dagen naar Frankrijk en twee wensen zijn in vervulling gegaan. Het verstrooien van het as van zijn vader, en dat Dennis nog één keer van de besneeuwde bergen kan genieten, waar de mannen jaren lang al skiënd de vakantie doorbrachten.

We zijn op 3340 m hoogte geweest met de gondel. Het vroor - 14 graden een stralende zon en we keken tussen de bergen door op een donzen dekbed. Het was heel emotioneel, de tranen over de wangen maar het voelde zo goed, dank zij de ambulance wens, en de geweldige hulp van Hans en Henk, geweldig, mannen !

Voor het uitstrooien van de as van zijn vader zijn we naar Argentiève gereden. Waar Dennis en vader Roel jaren lang in Le chalet ”La Boerne” kwamen voor overnachting. We hebben Roel z’n as verstrooid in aanwezigheid van eigenaar Gilbert op familie grond, wat wel heel apart was, Gilbert , Roel en Dennis, zij hebben een speciale band met elkaar. Het voelde goed, een beetje als thuis komen.

Stichting Ambulance Wens bedankt voor de prachtige herinnering. Vrijwilligers Henk en Hans, jullie zijn “kanjers”.

Met vriendelijk groet,

zoon Dennis, Vriend Gabriële, vrouw en moeder Gerda

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens