op dit moment 19304 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.28.jpg

10 februari 2014

Wij hebben mooie herinneringen !!!

OEKE is onze moeder en oma van 66 jaar oud. Ze heeft vorig jaar Pinksteren te horen gekregen dat ze een ongeneeslijke hersentumor heeft. Sinds twee weken ligt ze in het Willem Holtrop hospice te Ermelo waar zei te horen kreeg over Stichting ambulance wens. Ja een wens die had ze ze wilde graag nog 1 keer naar ZEE. Na overleg met de huisarts kreeg ze groen licht en zijn we afgelopen zondag 26 januari 2014 naar Zandvoort gereden met de ambulance en twee fantastische vrijwilligers Daar aangekomen bij strandtent de haven van Zandvoort was daar een speciale rolstoel om zo dicht mogelijk bij de vloedlijn te komen. Ze genot met al haar kinderen en kleinkinderen en zelf haar achterkleinkind. Wat een belevenis en wat een mooie dag om op terug te kijken. We hebben daar nog wat gegeten en gedronken en daarna zag je dat mam vermoeit was. Lekker weer in de ambulance en toen was er nog een vraagje OEKE wil je nog ergens langs. Ja zei ze langs mijn oude werk. Op psychiatrische ziekenhuis veldwijk. Zo gezegd zo gedaan. Even lekker een tukje gedaan want het was ruim een uur rijden en toen we daar waren ging ze Door haar zo geliefde keuken naar het restaurant je zag haar genieten en haar vroegere collega's Waren verast. Even een laatste groet op het planning's bord en toen terug naar het hospice. Bedankt bedankt bedankt.

Wij hebben mooie herinneringen !!!

Met vriendelijke groet, Annet van den Broek

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens