op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
8.2.jpg

3 november 2013

Een rondleiding door de kuip

Hallo,

13 Juni 2013 ging voor mijn vader een lang gekoesterde wens in vervulling. Mijn vader heeft sinds 1994 een onverklaarbare hersenaandoening met symptomen van MS. Mijn ouders hadden een eigen bakkerij, die zij door de plotseling ontstane ziekte van mijn vader hebben moeten verkopen. Van een man die actief zijn bedrijf runde, kwam mijn vader geheel hulpbehoevend, op bed te liggen. Geheel tegen de verwachting van de doctoren in en dankzij de goede zorgen van mijn moeder, mag mijn vader nog steeds deel uit maken van ons gezin.

In januari vlak voor zijn 68 ste verjaardag vroegen wij hem wat hij wilde hebben voor zijn verjaardag. Daarop antwoorde hij heel emotioneel nog maar een wens te hebben: Een rondleiding door de kuip. Dit heeft zoveel indruk gemaakt op mijn zoontje Ruben dat hij dit verhaal aan zijn andere opa en oma heeft verteld. Zij hebben contact gezocht met de mensen van Max met mogelijk en zo is het balletje aan het rollen gegaan.

Een van de grootste zorgen voor ons was het vervoer. Omroep Max deed een beroep op jullie de mensen van stichting ambulance wens. Super geweldig werd die dag voor mijn vader dankzij de meer dan goede zorgen van Klaas en Kristel. Voor hen stond mijn vader centraal en dat was voor ons erg belangrijk. Waar ik als dochter niet overal bij mocht zijn, mochten zij samen met mijn ouders overal bij zijn en begeleiden mijn ouders in alle opzichte. Overal dachten ze aan en namen de tijd voor het verhaal.

De ontmoeting met Willem van Hanegem, was voor mijn vader een grote verrassing. Een tochtje naar de middenstip geen probleem 4 paar sterke armen, brachten hem daar naar toe. Via de goederen lift van de keuken werd mijn vader naar het museum gebracht. Gezellig even napraten met iedereen. Ook daar was alle tijd voor.

De terug weg naar huis, alle indrukken, weer veilig terug in zijn eigen bed. Mede dankzij jullie (Klaas en Kristel) kunnen wij als voltallig gezin terug kijken naar een zeer bijzondere dag.

Onze zeer bijzondere dank daarvoor.

Groetjes,

Danielle Verhoeven – Rutten.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens