op dit moment 19242 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3.10.jpg

28 oktober 2013

Nog eenmaal haar zus in Emmeloord te zien

Vanuit Rijswijk toch nog naar je zus in Emmeloord

Afgelopen woensdag 23 oktober was het dankzij de Wensenrijders een bijzondere en mooie dag!

Dankzij een gesprek met Joyce Halden, Privazorg-verpleegkundige had Greet de wens geuit om nog eenmaal haar zus in Emmeloord te zien. Dankzij de ziekteperikelen van haarzelf en van haar zwager was het al lange tijd niet mogelijk om elkaar te zien. En ondanks skype en de telefoon was de wens van de zusjes om elkaar te zien groot. Groot was ook de verrassing dat Joyce zei “dat kunnen we gaan regelen!”

Stichting Wensenrijders werd door haar benaderd en de datum werd in overleg geprikt. Dan was het net als vroeger met je verjaardag de nachtjes slapen aftellen totdat het zover was. Woensdag 23 oktober stonden Kees en Daisy van de Wensenrijders voor de deur, zelfs vroeger dan wat afgesproken was. Als snel waren we op pad. Greet lag heerlijk op de comfortabele brancard en haar man en dochter mochten fijn meerijden in de ambulance. Dankzij de vriendelijke en rustige aanpak van Kees en Daisy werd het een ontspannen rit.

In Emmeloord werd Greet met open armen en dikke zoenen ontvangen door haar zus en zwager. Kees en Daisy dronken gezellig een kopje koffie mee en lieten ons daarna een paar uurtjes alleen. Heerlijk net als vroeger even onder ons en dat was wat de zusjes graag wilden! Op het afgesproken tijdstip werden we weer opgehaald. En toen we wegreden werd er gevraagd of Greet nog een wens had, en ja die had ze. Ze wilden graag paling meenemen om lekker thuis op te eten.

En dat werd niet zomaar paling maar echte IJsselmeer paling! Kees reed ons naar Volendam naar palingrokerij Smit-Bokkum. Na een blik in de palingrokerij en een uitleg over het roken, werd de gewilde paling aangeschaft. Wat een enorme verrassing en leuke afsluiter van de dag! Na de ontspannende rit naar huis, heeft Greet de paling heerlijk laten smaken!

Lieve Wensenrijders, en in het speciaal Kees en Daisy, en natuurlijk Mario (met wie het allemaal is begonnen): heel erg bedankt voor het mogelijk maken van deze superfijne en mooie dag!

Groeten Familie Dijkman-Junier

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens