op dit moment 19297 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.jpg.12.jpg

23 oktober 2013

Echt een superdag

Een schitterende dag voor de familie Matthieu en de familie van Welie Deze dag trouwt Marc Matthieu met Patricia van Welie Voor beide families was het een spannende tijd omdat de moeder van Marc niet meer mobiel is maar zonder moeder natuurlijk geen bruiloft. En dat vonden we moest toch wel mogelijk zijn maar hoe, en toen herinnerde ik me de wensen rijders die ikzelf eens had meegemaakt voor de ALS stichting. Dus de wens ingestuurd. En al heel snel kregen we een reactie dat het mogelijk was dus dat was al een hoop stress minder voor ons. En wat een fantastische dag is het geworden uiteraard voor het bruidspaar maar ook voor de familie Matthieu. Het hele gezin compleet met alle familie erbij. Echt een superdag. Daphne heeft ervan genoten zowel van de plechtigheid in het stadhuis van Dordrecht als op de feestlocatie waar ze heerlijk nog meegesmikkeld heeft van de bruidstaart. Zo is het voor iedereen een hele mooie waardevolle dag geworden. Lieve wensenrijders zonder jullie liefdevolle hulp en verzorging was dit nooit gelukt we zijn jullie ontzettend dankbaar.

Familie Matthieu en de familie van Welie

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens