op dit moment 15955 wensen vervuld 1052 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2013-10-1a.jpg.jpg

10 oktober 2013

Dag huis

Begin juni heeft Johan het huis onverwacht moeten verlaten. De gevolgen van zijn hersentumor zijn dusdanig dat hij er niet meer naar terug blijkt te kunnen. Het is zoals het is, maar het is wel enorm verdrietig.

Het hospice Wageningen heeft vrijdag 27 september voor ons een aanvraag ingediend om Johan de kans te bieden alsnog 'dag huis' te zeggen. Gisteren, 1 oktober, was het al zover en kreeg Johan die kans om, liggend op een zachte en comfortabele (bed)brancard, huis en tuin nog eens te bekijken en heel basaal, samen te zijn in zijn eigen huis. Samen koffie drinken, samen van de tuin genieten die er in het zonnetje extra vrolijk bij lag. Het tuinhuisje te bekijken dat zo mooi is geworden dankzij het opknapwerk van lieve vrienden. Het samen eten van de heerlijke soep die zijn zusje had gemaakt. Het prachtige herstboeket van de familie dat ook al zoveel vrolijkheid uitstraalde. En niet te vergeten het samen met de (klein)kinderen pizza eten, wat een gezellige drukte gaf.

De mensen van de wensambulance, Hans en Joost, waren de hele tijd aanwezig, zonder dat wij er last van hadden. Integendeel, ze gaven ons het veilige gevoel dat alles goed zou komen. Heel fantastisch allemaal. Kortom het was een emotioneel maar erg mooi gebeuren waar we van hebben genoten en waar we met een gevoel van geluk op terug kijken.

Johan is inmiddels weer terug in het hospice en heeft veel moois om over na te denken zo zei hij mij bij het weggaan. Vanochtend tijdens het ontbijt, met mascotte Mario in de hand, heeft Johan de overige gasten en het verpleegkundig personeel uitvoerig verteld over zijn ervaringen van gisteren. Ook over de betekenis van Mario en die van Kees Veldboer. Voor de toehoorders een ontroerend verhaal.

Het leek zo onmogelijk om even naar huis te kunnen. Voor jullie wensenrijders blijkt niets onmogelijk! Dank jullie wel voor deze voor ons onvergetelijke en prachtige middag.

Johan en Will, Wageningen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens