op dit moment 15955 wensen vervuld 1052 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
14.jpg

9 oktober 2013

Haar kleinkind

Oma en Ivar.

Vrijdag 27 september werd mijn vrouw opgenomen in Vlissingen en begon het dubbele gevoel. Haar laatste fase en het wachten op haar kleinzoon die bijna dezelfde dag geboren moest worden. Haar behandelend arts had ons verzekerd dat ze dat wel zou halen maar toch. De kleine liet echter op zich wachten en zelf was ze inmiddels aan bed gebonden. Zaterdagmiddag 5 oktober werd Ivar in Goes in het ziekenhuis geboren want in Vlissingen is geen kraamafdeling meer. Mede door wat complicaties bij de geboorte was het ook niet mogelijk om Ivar naar oma in Vlissingen te brengen. Om haar toch bij haar kleinzoon te krijgen had het verpleegteam haar bij de ‘Wensen Rijders’ aangemeld. Wij wisten hier overigens niets van maar zaterdagavond is er een e-mail naar de wensenrijders gegaan en zondag om 12 uur stond de ambulance klaar. Cees de chauffeur en Marian voor de verpleging hebben haar naar Goes gebracht waar Ivar, mamma en pappa ook al een kamer gekregen hadden met 2 bedden en we daar met de familie bij elkaar konden zijn. We hebben hier een fijne middag gehad en om 4 uur was het genoeg en werd ze weer terug gereden. Van Cees en Marian had er nog veel meer gekund maar dit was alles wat oma wilde. Haar kleinzoon zien en vasthouden. Bedankt Cees en Marian en de teams in Vlissingen en Goes die dit mogelijk maakten. En Ivar kan nog jaren spelen met ‘Mario’ de ambulance beer.

Hans

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens