op dit moment 15955 wensen vervuld 1052 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.jpg.10.jpg

9 oktober 2013

Haar laatste reis

Geachte mevrouw, meneer,

Door omstandigheden een wat late doch zeer dankbare reactie. Het is op 3 september een prachtige tocht naar Westkapelle op Walcheren geweest. Mijn vrouw en ik hebben van haar laatste reis genoten. Het was een prachtige zonnige dag en met in totaal 8 personen een geweldige ervaring. Ik zie nog haar lachende gezicht en dankbaarheid voor de aan haar geboden mogenlijkheid. Het ambulance team verdient alle lof voor hun inzet.

Helaas verergerde haar toestand snel en is mijn vrouw op 24 september overleden. Echter ook deze reis naar Walcheren heb ik gevoegd bij al die andere fijne herinneringen, van de momenten die ik samen met mijn vrouw heb mogen beleven. Ik spreek de wens uit dat u nog lange tijd met uw wensambulance mag doorgaan en dat de daarvoor benodigde middelen op uw pad komen. Mijn vrouw heeft voor haar overlijden nog een donatie aan uw stichting gedaan.

Dank voor de geweldige dag ook namens mijn vrouw: Joke Rebel-Dros

Hartelijke groet,

Bert Rebel

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens