op dit moment 15955 wensen vervuld 1052 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
foto_1.jpg.jpg

1 oktober 2013

Dat was snel

Verslag van een prachtige dag.....

Donderdags een mail gestuurd met een wens van mijn moeder, en smiddags meteen al teruggebeld ....dat was snel..jahaaa zei die man, je zei toch dat er spoed bij was..dusss meteen geregeld.. :)

En dus werd het zondag....op naar DenHaag, Wateringen en Scheveningen...

Wat een feest....mn moeder wou zo graag haar zusters nog een keer zien en de zee, zij is nl een geboren scheveningse..en natuurlijk langs Simonis de alom bekende visboer aldaar.. ;)

11 uur stonden Rob en Elly oftewel Jansen en Jansen al paraat voor de deur bij mn moeder, wat een schatten die 2, zij hebben er zeker aan bijgedragen dat de dag zeer soepeltjes verliep, zo zorgzaam en lief, doortastend ..geweldig..respect voor hun!

Eerst op naar mn tante oftewel mn moeders zuster die in een bejaardentehuis verblijft, een blij en ontroerend weerzien..en gestadig druppelde er steeds meer familie binnen, bloemen,verhalen, herinneringen en natuurlijk de nodige koffie enzv...toen op naar Scheveningen, ff de boulevard over, zeelucht opsnuiven, en dan naar Simonis.de visboer dus..mensen wat een drukte daar..rijen dik tot buiten aan toe, maar Elly en Rob lieten zich hierdoor niet uit het veld slaan...en regelden gewoon een mooi plekje en we werden gewoon op onze wenken bediend..Vis, haring, inktvis lekkerbekkies en noem maar op...mn moeder die eigelijk haast niet meer ken eten, kon gelukkig wel haring naar binnen laten glijden en ze genoot zichtbaar...en wij natuurlijk ook hahahaa... En toen als klap op de vuurpijl kregen we te horen dat alles echt alles op kosten van Simonis was...de goede man vond het zo vreselijk dat er eigelijk geen plek was en wou t zo goed maken echt geweldig lief gebaar....THX Simonis...

Onder tussen was t al behoorlijk laat geworden en afgekoeld dus na afscheid genomen te hebben en de oude tante ook weer terug gebracht naar Wateringen weer op naar de polder..terug naar Emmeloord.

Mn moeder heeft echt genoten en de dag van haar leven van haar leven gehad...

Dank jullie wel dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt!

ennehh...als jullie in de buurt zijn , altijd welkom voor een bakkie hoor.... Emoji

met vriendelijke groet...Marianne Stil( dochter van )

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens