op dit moment 20730 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
7.2.jpg

26 september 2013

52 jaar trouwe fan

Na diverse keren de uitsprak te horen dat hij zo graag nog een keertje naar zijn clubje Vitesse te willen. Als je 52 jaar trouwe fan ben geweest snap ik dat je hart daar ligt. Ben ik in achter de computer gaan zitten om te kijken of ik deze wens voor hem kan realiseren. Lang hoefde ik niet te zoeken. Na een eerdere ervaring met de wens ambulance was het contact snel gelegd. Na een mail werd ik al snel gebeld dat de wens voor dhr. Van Eijndthoven woensdag 18 september in vervulling zou gaan. De dag voorafgaand heeft iedereen kunnen horen dat hij morgen niet aanwezig was want "hij ging naar zijn clubje in Arnhem." Door zijn ziekte niet altijd meer in staat om de hele dag uit bed te zijn,nu al vroeg wakker en als een vorst aan het wachten op de wens ambulance.

Het was een heerlijke dag,prachtige training van zijn jongens,alle spelers hadden aandacht voor hem. Als klap op de vuurpijl nog de keepers handschoenen gekregen. Als afsluiting nog een uitmuntende uitsmijter met een lekker borreltje. Kortom een dag met een gouden randje. Onze dank gaat speciaal uit naar ambulancewens en de spelers van Vitesse. Deze mensen verrichten zoveel mooi werk en dat alles belangeloos. Echte toppers! Terug gekomen moe maar voldaan. Volgens zijn eigen woorden " het was een mooi dag,heb ervan genoten maar ga nu even uitrusten.

Jongens bedankt!"

Vriendelijke groeten,

Petra van Stam

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens