op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
dsc_0274a.jpg.jpg

26 september 2013

Een bijzonder moment!

Bedankt voor de super mooie middag die Charl heeft gehad dankzij jullie! Charl had aangegeven nog graag een keer te willen zwemmen en dankzij jullie heeft hij vanmiddag samen met zijn neefje gezwommen in het zwembad in Rijssen. Van de thuiszorg kreeg Charl een mooie handdoek die hij kon gebruiken na het zwemmen.

Veel eerder dan verwacht stonden daar dan de twee vrijwilligers. Hij kreeg van hen een mooi ambulancebeertje. Hij werd met hulp van zijn moeder en de vrijwilligers van bed op de brancard gelegd en daarna konden we snel op weg naar het zwembad. Zijn broer Edward en zijn neefje Sven zijn met hem meegegaan in de ambulance.

Bij het zwembad stonden een aantal ooms en tantes hem op te wachten, zij wilden natuurlijk ook graag meemaken dat Charl zou gaan zwemmen. De badmeester herkende Charl nog van vroeger, een bijzonder moment! Snel omgekleed en met de rolstoellift het water in. We waren iets te vroeg in het water en werden verwelkomd door een grote groep dames die daar aan het aquajoggen waren.

Charl werd door de vrijwilligers vastgehouden, waardoor hij echt van het water kon genieten. Hij geeft al maanden aan dat hij de verpleegkundige van de thuiszorg graag een keer nat wil maken met water, maar het is er nooit van gekomen. Dit was dan zijn kans! Hij vroeg dan ook of de verpleegkundige en de stagiaire het water in kwamen en natuurlijk hebben we dat gedaan.

Sven vond het ook prachtig om met zijn oom te kunnen zwemmen! Na een paar rondjes werd Charl heel erg moe en hebben we hem weer uit het water gehaald. Lekker nog even gedoucht met hulp van de vrijwilligers en daarna weer uitrusten op de brancard.

Het zwembad in Rijssen bood iedereen nog een lekker bakje koffie of thee aan en daar hebben we nog een paar mooie foto's met de familie kunnen maken. Via de toeristenweg weer terug naar Holten, op die manier kon Charl ook nog mooi even van de omgeving genieten.

Jongens, bedankt voor de mooie dag!

groeten, Agnes Nijhof

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens