op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.jpg.6.jpg

10 september 2013

Ik ben nu nog meer van dolfijnen gaan houden:

Op dinsdag 3 september kwam mijn lang gekoesterde wens uit,en ging ik een dagje naar het dolfinarium.Rond kwart voor 10 werd ik opgehaald door Mirjam en Klaas,er werden gelijk al grapjes gemaakt en de kogel was door de kerk.Ik dacht dit komt wel goed vandaag,ik hou er wel van dat er af en toe een grapje gemaakt word,Ik zag wel wat tegen de reis op,maar de tijd vloog voor bij,we hebben gezellig zitten kletsen,We pikte een vriendin van mij op,op het station in Harderwijk,en we waren rond kwart voor twaalf bij het dolfinarium,een prachtige tijd want om twaalf uur begon er een show.Nog wat beduusd heb ik naar de show zitten kijken en dacht ik ben er echt!

De voorstellingen sloten mooi op elkaar aan en we konden dus mooi het rijtje af. Ik heb echt genoten,de dolfijnen en zeehonden vond ik het mooiste om te zien. Tussen door hebben we ook nog wat drinken gehaald dit was ook wel erg fijn,kon ik even op een stoel zitten,en in een andere houding.

Ik heb echt genoten van de dieren,maar ook van het buiten zijn,het is echt heel lang geleden dat ik gewoon een dag buiten was.Wat ook erg fijn was is dat ik niet met ziek zijn bezig was! Ik heb alleen maar zitten genieten. Klaas en Mirjam (vrijwilligers) zijn echt toppers,wat een lieve mensen zijn dit,en je kunt merken dat ze het werk met veel plezier en liefde doen.Ze hebben goed op me gepast.

Ik heb echt veel respect voor het goede werk wat jullie met wensen rijders verrichten, ga zo door met dit mooie,dankbare werk.

En ik ,ik ben nu nog meer van dolfijnen gaan houden!

Ik wil Kees,Klaas en Mirjam bedanken voor de ongelofelijke fijne dag die ik heb gehad.

Ook namens mijn vriendin Pamela bedankt voor alles.

Warme groetjes,Albertha Fennema

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens