op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2a.jpg.4.jpg

2 september 2013

Verbazing

19 augustus 2013 onze trouwdag en mijn beste vriend kan er niet bij zijn omdat hij in het ziekenhuis ligt. Dit alles heel kort voor ons trouwen. Echt heel erg balen want hij moet er bij zijn. Maar dat kan nooit geregeld worden, dachten we.

Via een vriendin komen we uit bij wensenrijders. De avond voor de bruiloft vullen we het formulier in op de website. We dachten: ‘kleine kans dat dit op zo een korte termijn nog gaat lukken, maar we proberen het toch.’ De volgende ochtend krijgen we een mail van Kees Veldboer met de vraag hoe laat mijn vriend opgehaald kan worden in het ziekenhuis en waar hij dan heen gebracht moet worden. Heel bijzonder dat zulke bijzondere dingen zo snel geregeld kunnen worden. Een paar telefoontjes verder en het was geregeld. We vielen van de ene verbazing in de andere want het kon dus wel geregeld worden.

Op de dag zelf komen mijn vrouw en ik aangereden en zien we in de verte de ambulance van wensenrijders al staan. Na even te zijn bijgekomen van de lange rit mag hij van de brancard af. Ineens is hij, en zijn vriendin die uiteraard ook mee kon, er dan toch bij en zitten ze aan tafel met ons mee te eten en te drinken. Een beetje onwerkelijk want hij zit er toch echt. Precies zoals wij het op deze dag wilden. Iedereen is diep onder de indruk dat wensenrijders dit mogelijk heeft gemaakt.

De tijd dat onze beste vriend er bij kon zijn is ons heel dierbaar en hier gaan we het nog vaak over hebben. Uitstekende begeleiding en verzorging van de wensenrijders op de dag zelf. Hele bijzondere mensen die mooie dingen doen en die onze speciale dag net even iets specialer hebben gemaakt. Dit zullen we nooit vergeten..

Nogmaals heel erg bedankt.

Met vriendelijke groet,
 
Sebastiaan Westdijk

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens