op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_0192.jpg.jpg

20 augustus 2013

Grappig dat zoiets kleins zoveel kan doen.

Op 26 mei kreeg mama haar wensdag, die georganiseerd werd door haar kleinzoon van 14. Wat was het geweldig. Een geweldig initiatief en een enorme grote verrassing voor haar. Vooral ook omdat haar kleinzoon het geregeld had natuurlijk en ze daar enorm veel waardering voor heeft.

Mama wilde nog graag een bezoekje brengen aan haar kinderen. We zijn met mama vanuit Groenlo naar Enschede gegaan. Daar woon ik en naar mijn broertje in Winterswijk, ze had ook nog naar mijn oudste broer en zus gewild. Dat zou teveel zijn op een dag. Het was een gedenkwaardige dag. We hebben veel gelachen met zijn allen.

Voor haar een enorme geruststelling dat er een verpleegster bij was , die haar continue in de gaten hield. Mooi hoe zowel zij als de chauffeur met haar omgingen. De hele dag was zij het middelpunt en probeerden ze het op alle fronten fijn en gemakkelijk te maken. Echt mooi. Wat een warme liefdevolle mensen zijn het toch. Enorm enorm veel waardering voor jullie organisatie en al die vrijwilligers waarvan er twee die mama een onvergetelijke dag hebben bezorgd.

Helaas gaat ze nu erg achteruit en zijn de laatste dagen, weken ingegaan. Ze wil als blijk van waardering en dankbaarheid voor deze organisatie tijdens haar begrafenis een collecte voor de stichting houden. Zodat er weer een aantal mensen weer van een prachtige laatste wens mogen genieten.

oja ,dat wilde ik ook nog even zeggen , de mascotte staat nog steeds naast haar bed!!! Het was een emotioneel moment toen ze de beer kreeg. Grappig dat zoiets kleins zoveel kan doen.

Heel veel dank ,

Mien Walterbos en familie

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens