op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3.2.jpg

17 augustus 2013

Ik kon ze zelfs aaien

Het is lang geleden dat wij op vakantie zijn geweest, en we hadden er dan ook heel veel zin in. Eenmaal binnen in het Jan Bos Huis, was het alsof het huis zei: “welkom, en een fijne vakantie. Op de eerste dag zijn we met de brancard over het park gewandeld. Geweldig en zo mooi. Ook bij de aangelegde beek, die het Apeldoornskanaal volhoud. Zo mooi aangelegd en met een kleine waterval, mooi wat God onze Vader ons geschonken heeft.

De tweede dag naar de veluwe geweest. Je hoeft geen natuurmens te zijn om dit mooi te vinden......alleen de rust al..........dit is vakantie!!

De derde dag Weer een prachtige dag. Rob had geregeld dat we naar de Apenheul konden...geweldig. We hebben oa. de voederpresentatie van de gorilla’s gezien, waar in de groep Jambo de baas is,wat een machtig beest is dat.. Ook hebben er vele aapjes op mn schoot gespeeld, terwijl ik op de brancard lag, ik kon ze zelfs aaien.....zo’n prachtige dag, ook wel vol met emoties.

Ik zal er samen met Dirk, mijn man, nog lang op kunnen teren. Iedereen van kantoor die hieraan mee heeft gewerkt, heel erg bedankt, en ook Rob en Beatrix, heel erg bedankt voor alles.

Groetjes, Elly en Dirk Muiser

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens