op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.2.jpg

16 augustus 2013

"oma marjo"

Toen "oma marjo" van de wensrijders te horen kreeg dat ze een hele dag met de ambulance gereden zou worden waar ze maar naar toe wilde, koos ze een activiteit waardoor haar kleinkinderen oma zouden herinneren zoals ze was. Ondernemend en op zoek naar naar nieuwe uitdagingen. Ze wilde iets doen wat ze nog nooit gedaan had en waar ook haar kleinkinderen van konden genieten. Een " helikopter vlucht". Het liefst had ze er nog met een parachute uit willen springen maar dat hebben we uit haar hoofd kunnen praten :) Marjo heeft genoten van de spanning die je voelt bij het opstijgen en het mooie uitzicht over antwerpen en de schelde. Na een heerlijke pannenkoek bij pan-en-koek werd zij warm ontvangen door het bestuur van jeu de boules club 't Dupke. Deze sport beoefende zij wekelijks in haar woonwijk met een groep vrienden maar de laatste maanden was dit voor haar te vermoeiend. Ad Wagenaars Ned. Kampioen in het "Ketsen" gaf haar een demonstratie en daagde haar uit voor een duel. Na even oefenen had ze slag weer te pakken en ze won zelfs een spel van hem. We hebben allemaal van deze dag genoten en zijn iedereen ontzettend dankbaar dat oma marjo deze mooie dag, ondanks het beetje energie dat zij nog heeft, mee mocht maken. De wensrijders Roel en Gerrit zijn geweldig! Zonder hun inzet zou zo'n dag niet kunnen. De mascotte "mario" die zij kreeg van de stichting staat bij haar op het nachtkastje en zal ze koesteren.

Dank je namens fam. Van der Kaa uit Tilburg.

Met vriendelijke groet,

Monique van der Kaa

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens