op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.jpg.1.jpg

12 augustus 2013

Zelfs nog een aap op zijn kussen

Bij Maarten, die geboren is met een verstandelijke handicap, werd in juli 2012 een primaire hersentumor ontdekt. Hiervoor is hij geopereerd, heeft chemo-therapie en bestralingen ondergaan. In juni 2013 hebben wij van de artsen gehoord dat hij uitbehandeld was en niet lang meer te leven heeft. Lopen kan hij niet meer. Hij wilde nog zo graag op vakantie, net als ieder jaar. Via de Stichting Ambulance Wens werd dit mogelijk gemaakt.

Hij mocht nog naar het Jan Bos Huis!!!!!! Op 5 juli hebben we hem met de “vakantie-ambulance” opgehaald. Daarna heeft hij zijn ouders opgehaald. Toch nog voor de laatste keer bij zijn ouders koffie kunnen drinken. En toen … op vakantie. Onderweg stoppen voor een ijsje.

In Beekbergen het huis bekeken. ’s Avonds met zijn ouders heerlijk in het restaurant gegeten. Wat zat hij te genieten en te lachen. De volgende ochtend in zijn pyama ontbijten op het terras. En met de ambulance naar de “Apenheul”.

Hij heeft alle apen gezien. Zelfs nog een aap op zijn kussen. Na even te hebben geslapen lekker pannenkoeken gegeten met zijn ouders, zus, zwager, nichtje + partner. De volgende ochtend op zijn gemak onder de douche (dat gaat thuis niet meer zo goed). Rustig inpakken en toen op weg naar Arnhem. Voor de laatste keer naar het huis van zijn zus en zwager, waar ook zijn andere nichtje afscheid kwam nemen. Vervolgens op weg naar zijn huis. Onderweg nog heerlijk gegeten bij de McDonals.

Moe, maar voldaan kwam hij thuis, met een glimlach van oor tot oor op zijn gezicht. Wat zijn wij blij en dankbaar dat wij deze dagen met onze Maarten hebben mogen doorbrengen in een super vakantiehuis.

Stichting Ambulance Wens wij zijn jullie ontzettend dankbaar dat wij de mogelijkheid hebben gehad om nog één keer met Maarten in een ontspannen sfeer een aantal dagen door te mogen brengen.

Hier zijn geen woorden voor!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Namens, Maarten uit Obdam

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens