op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.jpg

12 augustus 2013

Wilskracht!

Laatste wens van Irma Slotboom – Zondag 5 mei 2013

Wilskracht!

Roy: “Ik zou zo graag nog één keer willen zwemmen”. Kan dit niet in de tuin of in een badje in de woonkamer?

Met deze uitdaging heb ik Stichting “Ambulancewens” en Sportfonsenbad Nijmegen gebeld en hebben we voor ons gezin een prachtige middag kunnen organiseren.

Kleine dingen kunnen soms heel erg groot zijn, zo ook in dit geval voor onze Irma. Zwemmen was voor mijn vrouw erg belangrijk. Ze wilde nog één keer het gevoel van vrijheid beleven. Het gevoel van “op vakantie zijn” en het “onmogelijke” mogelijk maken. Dit is precies, zoals ze was!

De verwachting was klein, één half uurtje zwemmen, meer niet, echter werd die verwachting al snel overtroffen. Philippe onze zoon, was al aanwezig in het bad. Wij hebben Irma rustig en comfortabel in het water gelaten. Het ging allemaal vanzelf. Wat heeft water toch een helende kracht, dat is mooi om te zien.

Na 2,5 uur in het zwembad, met tussenpauzes, waarin we op en top verwend zijn met limonade, een rondleiding in de ambulance en veel aandacht is Philippe naar huis gegaan en hebben Irma en ik samen een intieme middag beleefd.

Irma begon zich in de tweede sessie steeds vrijer te voelen en was in staat om zelf baantjes te trekken. Als overtreffende trap was ze op het laatst in staat om te lopen. Haar lach was zo intens!

Uiteindelijk heeft ze 5,5 uur gezwommen in drie sessies en hebben we afgesloten met een heerlijke cocktail in het water. Dit was een ultiem moment die wij ook altijd op onze vakanties beleefde. Het gevoel was voor eventjes terug!

Ik heb van de middag een film gemaakt en uiteindelijk op de uitvaart getoond. Dit was erg confronterend voor velen, maar ook mooi en intiem. Iedereen is er uiteindelijk nog eventjes bij geweest.

Het was een ontroerende, inspirerende, maar bovenal onvergetelijke middag.

Wij willen iedereen, maar in het bijzonder het ambulancepersoneel en de badmeesters, hartelijk bedanken!

Wij zullen onze lieve vrouw en mama nooit vergeten.

Liefs Roy en Philippe

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens